ORF

Ostróda Reggae Festival

Forum
Teraz jest 16 września 2026, o 07:33

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 118 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 19 sierpnia 2008, o 20:36 

U mnie taka mała blondyna w czarnej chyba kurtce...

PostNapisane: 19 sierpnia 2008, o 20:45 

Tylko i wyłącznie pogoda.

Byłem po raz pierwszy więc nie mam porównania. Wszystko było OK.
Nie wiecie gdzie można kupić bilety na ORF2009 :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Pozdrawiam

PostNapisane: 19 sierpnia 2008, o 21:12 

Zdecydownie nie podobało mi się praktycznie zerowe zainteresowanie bezpieczeństwem. Ok, pytania przy wejściu o noże itd. były, ale przecież żadnej informacji o burzach które nadciągały nie było! A ludziom już telefony popadały, także nie zawsze mieli informację, że ludziom huraganowy wiatr porozwalał domy i że krowy latały w mazowieckim. Na szczęście nic się nie stało, ale co jeśli by doszło do tregedii? Wielki minus. Ogólnie odczułam, że najbardziej dba się tam o zadowolenie sponsorów, a nie o dobre samopoczucie imprezowiczów ;].

PostNapisane: 19 sierpnia 2008, o 21:53 

Ale dziabnął Cię ktoś nożem, że tak Ci to przeszkadza? To nie jest jakaś syfna impreza i bydła nie ma, no może troszkę... Ale nawet jeśli było to troszkę to było spokojne, a wierz mi jak ktoś by chciał coś komuś zrobić to by coś wymyślił, nawet przy max ochronie. Mnie to pasowało, przynajmniej normalnie mogłem wnieść scyzoryk i nóż które do żarcia się przydawały...

PostNapisane: 19 sierpnia 2008, o 21:59 

Nie, nie chodzi mi tu o żadne noże, bo kto chciał to i tak wniósł co mu się tylko zamarzyło :) Tylko żadnego uprzedzenia o burzliwej pogodzie nie było, głównie o to się rozchodzi. Pozdro ;)

PostNapisane: 20 sierpnia 2008, o 01:40 
średnio gadatliwy

a ja chciałbym podziękować i pogratulować umysłu ludziom wnoszącym i tłukącym butelki.

PostNapisane: 20 sierpnia 2008, o 01:51 

Z tym był problem, prawie bym się skaleczył gdy tańczyłem boso przy United Flavour gdyby mnie pewien miły ziomek nie ostrzegł. Podziękowania dla niego. Ale ogólnie nie było źle, fenomenalny festiwal. Podziękowania dla organizatorów :)

PostNapisane: 20 sierpnia 2008, o 06:34 

Nie obwiniajmy Organizatorów za debili, którzy spuszczeni ze smyczy rodziców dostają do głowy. A co do burz, które były w Polsce to dobrze, że nikt nic nie mówił bo zapanowałaby panika taką mamy naturę. Zabezpieczenie imprezy było bo całe miasto Wie,że to nasze święto i nasze pieniądze 8) i dam sobie głowę obciąć iż pomoc każdy z nas by otrzymał.

PostNapisane: 20 sierpnia 2008, o 08:37 
MODERATOR

Grysik napisał(a):
Zdecydownie nie podobało mi się praktycznie zerowe zainteresowanie bezpieczeństwem. Ok, pytania przy wejściu o noże itd. były, ale przecież żadnej informacji o burzach które nadciągały nie było! A ludziom już telefony popadały, także nie zawsze mieli informację, że ludziom huraganowy wiatr porozwalał domy i że krowy latały w mazowieckim. Na szczęście nic się nie stało, ale co jeśli by doszło do tregedii? Wielki minus. Ogólnie odczułam, że najbardziej dba się tam o zadowolenie sponsorów, a nie o dobre samopoczucie imprezowiczów ;].

przesadzasz...informacje o pogodzie kilkukrotnie padały z główniej sceny...poza tym, niebezpieczeństwa nie było, byliśmy na bieżaco z zakladem meterologii w białymstoku...rozladowal ci sie telefon? nic prostszego, trzeba było naładowac u papy przy kontenerach sanitarnych...

PostNapisane: 20 sierpnia 2008, o 10:02 

Kosze na śmieci, szczególnie na polu namiotowym były niestety, rzadkością. Widziałam jeden kontener i jednego dnia jeden kosz. Ostatniego dnia kontener był zawalony, a na polu namiotowym jedno wielkie wysypisko. Dlatego minus.

Plus za ochronę ('a czy pani dziecko nie jest kradzione?') i za pomoc medyczną, dali radę!

PostNapisane: 20 sierpnia 2008, o 11:33 
rozkręca się

Jedynie co mi sie nie spodobało to taki drobny fakt z dnia przedsprzedaży jak koles zmknoł głowna brame na jakies pól godziny:) a ja biedny z zakupów wracałem:)hehehe

PostNapisane: 20 sierpnia 2008, o 11:47 
mistrz klawiatury

a mnie sie bardzoa,leto bardzo no wrecz okrutnie nie podobało to ,ze festiwal skonczyl sie taj szybko a,a nastepny jest dopieroza rok :(
do organizatorów: prosaze to zmienic !~!!@!!!!

PostNapisane: 20 sierpnia 2008, o 18:25 

Masa, masa pijanych w trupa ludzi. Szczególnie przed wejściem. Do diaska to jest festiwal reggae a nie jakiś chlew, miałem wrażenie, że przynajmniej połowa wiary przyjechała na 'konkret najebke' a muzyka im wręcz przeszkadzała. Rozumiem wypić sobie troszeczke, do zabawy. Ale jak widze tego samego typa nawalonego o 20, o 22 śpiącego na chodniku i o 8 rano znowu naprutego (i nie był to odosobniony przypadek) to ręce opadają.

Pozdrawiam,

PostNapisane: 20 sierpnia 2008, o 19:53 

mi strasznie się nie podobał ostatni dzień i wpuszczanie przez ochroniarzy przypadkowych ludzi nie sprawdzanie opasek itd na polu pojawiło się mnóstwo aspołeczniaków z namiotów poznikały pieniądze i inne rzeczy... nigdy nie słyszałem wcześniej aby coś komuś na ostródzie zniknęło! a tu taki psikus, że mnie to dopadło... zresztą nie tylko mnie! i to nie jest narzekanie tylko fakt, wiadomo impreza i muzyka na niej prze piękna, na pogody wpływu nie ma nikt itd ale na to organizator ma wpływ i nie powinno się to powtórzyć, mam nadzieję, że się uczą na błędach ludzie organizujący tego typu przedsięwzięcia tyle.... raz jeszcze napiszę, na tego typu rzeczy nie można przymykać oczu, bo teraz coś zniknęło a za rok faktycznie komuś się stanie krzywda, bo tak to działa dasz ludziom palec to chcą całą rękę!

pozdrawiam

PostNapisane: 20 sierpnia 2008, o 20:54 
średnio gadatliwy

hmm..taka konkluzja.bardzo mądre jest zostawianie pieniędzy i innych cennych rzeczy w namiocie.

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 118 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]