ORF

Ostróda Reggae Festival

Forum
Teraz jest 15 września 2026, o 00:32

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 118 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 19 sierpnia 2008, o 12:34 

Na początku zaznaczę że ORF2008 był świetny, dlatego uważam że ten temat jest potrzebny, właśnie teraz jak jesteśmy na świeżo. Organizatorzy powinni znać również nasze opinie, a nie tylko "ochy i achy".

Nie podobała mi się reklama Play'a na polu namiotowym... wiem kasa jest ważna ale niesmak pozostaje.
Organizatorom należy także zwrócić uwagę, że wynajęta firma ochroniarska, była trochę nadgorliwa, bo czym innym jest sprawdzanie co wnosimy na pole (jak najbardziej potrzebne i godne pochwały) a czym innym gdy ochroniarz (płci męskiej) przeszukuje dziewczynę - to łamanie prawa i tak nie powinno być, tego nie można nawet wytłumaczyć Regulaminem Festwialu.

Żeby nie było że tylko krytykuje festiwal, jest to najlepsza impreza zawsze w roku w jakiej uczestniczę, byłem już 4ty raz i zamierzam znów przyjechać w następnym roku na Fortuna Reggae Festiwal 2009 :D

Więc wyrażajcie swoje opinie :) Nie wiem może modek powinien założyć temat sam i mój post tam przenieść

PostNapisane: 19 sierpnia 2008, o 12:40 
mistrz klawiatury

olej to!
po co narzekac i marudzic ?

Podejrzewam,ze ochroniarze sobie tylko zartowali mnie tez czesto zagadywali,ale nic nie milego od nich usłyszałam
i tak najlepszy byl tekst :,,techno w zamku a ja musze stac na tym jbanym reggae'' :D:D:DD

pozdro dla ochrony

PostNapisane: 19 sierpnia 2008, o 13:21 
średnio gadatliwy

Mi też sie najbardziej nie podobała zmiana ochrony ze Scorpiona wina nie można było wnieść:(

PostNapisane: 19 sierpnia 2008, o 13:38 
mistrz klawiatury

Kto nie chciał to nie wniósł, trzeba wiedzieć tylko o jakich porach można hehe;>

PostNapisane: 19 sierpnia 2008, o 13:47 
średnio gadatliwy

Można było wnieść ale na tej drugiej zmianie ochroniarzy :)

PostNapisane: 19 sierpnia 2008, o 14:05 
mistrz klawiatury

Jak dla mnie to ochrona była baaardzo miła :) , zwłaszcza ta poranna zmiana :P chociaz ci z drugiej tez poduswali dobre pomysły jak by tu piwko na legalu wnieść np :P

PostNapisane: 19 sierpnia 2008, o 14:13 

Ja nie miałam problemów z ochroną. Wręcz przeciwnie. Sympatyczni panowie nawet sobie ze mną pożartowali. Chociaż widziałam, jak jeden sprawdzał butelki i kazał wylewać. :/

PostNapisane: 19 sierpnia 2008, o 14:14 

ja tam do ochrony nie mam nic, co miałem wnieść wniosłem, jedyne na co mogę narzekać na trochę na pogodę, ale przecież nie mieliśmy na nią wpływu, no i nie podoba mi sie to że w następnym roku z nazwy festiwalu zniknie ostróda, a pojawi sie fortuna :/, mimo wszystko nie będę używał nowej formy

PostNapisane: 19 sierpnia 2008, o 15:27 

tak czytam i czytam wogle festival super i ochrona ale z tego co widać żadnej wzmianki o "RATOWNICTWIE"
co mili sporo pracy ,odziwo w tym roku na teren festivalu nie wjechała ani 1 karetka brawo chłopcy

Ostatnio edytowano 19 sierpnia 2008, o 15:28 przez pomocnik, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 19 sierpnia 2008, o 15:28 

Do ochrony nie mam nic :) Ale... ostatniego dnia ludzie mi popsuli humor. Taka dziewczyna specjalnie się na mnie pchała w Green soundsystem stage, przez nią już leciałam do tyłu :/ Pchała się coraz bardziej do tyłu, a ona widziała, że ludzie stoją za nią... Tak jakoś mi się wydaje, że na ostatni dzień dużo "takich" ludzi przyszło. Dużo przykrych rzeczy tego dnia od ludzi mnie spotkało. Proponuje by na następny rok nie można było kupić karnetu na ostatni dzień, tylko na wszystkie! Na ostatni dzień ludzie przychodzili tak jak na "disco polo"- tylko po to by się napić... Zamurowało mnie takie pytania w niedziele :"Czy to jest Marika?" buhahaa
PS: Dobrze, że jest tu taki wątek, musiałam się komuś wyżalić. hehe

PostNapisane: 19 sierpnia 2008, o 15:57 
mistrz klawiatury

dokładnie. jestem z Ostródy i wiem, że wiele osób próbuje wejść ' po znajomości ' z ochroną. co gorsza, ochrona na to pozwala. nie podoba mi się takie coś..

PostNapisane: 19 sierpnia 2008, o 17:10 

Co do ochrony, to jedni byli spoko, inni mniej. Jedni pozwalali na dużo a inni na mało. W każdym razie pozdro dla Drejka i jego kumpla. Spoko typki i zawsze jakąś bekę kręcili. Najlepsze było: "Uważajcie chłopaki jakiś koleś z gołą d*pa lata i pod tropiki sra" , "Jesteście przemytnikami bigosu ? Podobno 2 tony już wnieśli. Rozpoznawani są z tego, że chodzą w drewnianych koszulkach", "Z czego masz skarpetki ? Z chlorokauczuku ? Nie, żelbetonu, ok to wchodzisz" :mrgreen:

PostNapisane: 19 sierpnia 2008, o 18:25 

Mnie sie nie podobały rodziny z dziećmi zbierające butelki i małe dzieci ćpuny, chociaż tego się nie uniknie. Ale z drugiej strony było względnie czysto dzięki temu ;d.
Druga rzecz to kultura toi toi... Czy reprezentanci mej płci, znaczy faceci, nie możecie pojąć że takie fikuśne coś na ścianie co wygląda jak szafka jest pisuarem i tam się szcza? Były widać przypadki co na nietrzeźwo próbowali trafić do głównego otworu i przez to była zalana deska, potem się załatwić nie da jak coś więcej sie chce, chyba że niedługo po umyciu toi toi. A tym bardziej współczuje dziewczynom.
A i to co siostra wyżej wspomniała też mnie dotknęło. Na festiwalu wszyscy powinni się kochać itp a jakaś mała laska na green stage z taką nienawiścią się rozpychała łokciami jakbym jej zabrał kochanego pluszaka. i po co?

Ale to takie nieistotne pierdoły że i tak było pięknie, oby tak zawsze!

PostNapisane: 19 sierpnia 2008, o 20:27 

Norbi, a ta dziewczyna robiła to specjalnie? Czy może tańczyła i nie wiedziała, że Ci to przeszkadza? Bo ja stałam za taką dziewczyną i ona się wyginała jakby coś robiła i się pchała coraz bardziej do tyłu, że miała pół metra przed sobą bo stała przy barierce w green stage. Ona to robiła specjalnie i widziała, że mi to bardzo przeszkadza.

PostNapisane: 19 sierpnia 2008, o 20:33 
mistrz klawiatury

no przy mnie też się pchała :P taka mała i czarna, strasznie dużo energii w sobie miała.. ;PP