ORF

Ostróda Reggae Festival

Forum
Teraz jest 18 lipca 2026, o 01:19

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 14 lipca 2011, o 16:26 
gaduła

qrde mam problem z wysyłaniem wiadomości prywatnych. Zapisują mi się w "do wysłania". A nic nie zmieniałam w ustawieniach. Dzimiś skrobnij do mnie na gg (7234306)

PostNapisane: 16 lipca 2011, o 13:16 

Dejfik ja też sie wybieram sama. jakoś damy rade :D w dodatku mój pociągu przejdźa przez warszawe więc jak co to chętnie przygarne a jakby co to z czego wiem z warszawy ludzie wybierają sie tłumie więc na pewno bedzie się w pociągu szykować niezła impreza na której moge ci obiecać że w żaden sposób nie będzie ci doskierwać samotność ! ; D

PostNapisane: 16 lipca 2011, o 18:23 

Sporo samotnych podróżników, też się do nich zaliczam;)

PostNapisane: 21 lipca 2011, o 23:31 

Lenia napisał(a):
hej, hej, heej!
Reprezentuję Dziki Wschód! Mam nadzieję, że ludzie z lubelszczyzny dopiszą i stworzymy moocną, otwartą ekipę ! To moja pierwsza Ostróda, ale słyszałam wiele dobrego, dlatego też trzyma mnie mocno pozytywna myśl i weeesoła nutka w sercu mi gra! (tra la la la la) :) Muzyka łączy ludzi, więęęc bardzo na Was liczę :)

Siema!
Również jestem z najdzikszego wschodu :) W tamtym roku nasza ekipa z lublszczyzny stworzyła dość mocną i baaardzo otwartą ekipię, więc i w tym roku o to zadbamy :D Jak to Twój pierwszy ORF to na pewno wrócisz na kolejne edycje :) Na pewno się nie zawiedziesz!
Do zobaczyska na festiwalu!

PostNapisane: 22 lipca 2011, o 08:42 
rozkręca się

ponury napisał(a):

Siema!
Również jestem z najdzikszego wschodu :) W tamtym roku nasza ekipa z lublszczyzny stworzyła dość mocną i baaardzo otwartą ekipię, więc i w tym roku o to zadbamy :D Jak to Twój pierwszy ORF to na pewno wrócisz na kolejne edycje :) Na pewno się nie zawiedziesz!
Do zobaczyska na festiwalu!

Swój swego zawsze znajdzie, więc o ile nie będziecie się ukrywać w namiotach (a zakładam, że nie będziecie) to pewnie jakoś na Was trafię :) W takim razie,chyba nie pozostaje mi nic innego, jak tylko odliczać czas do wyjazdu - a będzie to długa wyprawa przez prawie caały wschód !

Pozdrawiam i do zobaczenia!

PostNapisane: 24 lipca 2011, o 19:13 

Lenia napisał(a):
Swój swego zawsze znajdzie, więc o ile nie będziecie się ukrywać w namiotach (a zakładam, że nie będziecie) to pewnie jakoś na Was trafię :) W takim razie,chyba nie pozostaje mi nic innego, jak tylko odliczać czas do wyjazdu - a będzie to długa wyprawa przez prawie caały wschód !

Pozdrawiam i do zobaczenia!

Chować na pewno się nie będziemy :)
Dopiero teraz zerknąłem na Twoją lokalizację w profilu i okazało się że..... z tego samego Tomaszowa Lubelskiego wyruszamy na podboje Ostródy :P
Jaki ten świat mały.... :)

PostNapisane: 24 lipca 2011, o 21:20 

Lenia napisał(a):
hej, hej, heej!

Reprezentuję Dziki Wschód! Mam nadzieję, że ludzie z lubelszczyzny dopiszą i stworzymy moocną, otwartą ekipę ! To moja pierwsza Ostróda, ale słyszałam wiele dobrego, dlatego też trzyma mnie mocno pozytywna myśl i weeesoła nutka w sercu mi gra! (tra la la la la) :) Muzyka łączy ludzi, więęęc bardzo na Was liczę :)

O widzę, że mamy ładną lubelską reprezentację :) Mam nadzieję, że jakoś odnajdziemy się na polu, a może spotkamy już w pociągu. Aaa, jeśli jest ktoś chetny na wspólną podróż pociągiem to zapraszam do ogłoszeń, tam jest post odnośnie wspólnej podróży z lublina. :D

PostNapisane: 24 lipca 2011, o 23:18 

jedzie ktos z Bialegostku lub okolic? jedziemy same dziewczyny po raz pierwszy i nie wiem czy to jest jak mowia wszyscy ze szybko nawiazac mozna kontakty, duzo juz widze samotnikow umawia sie na wspolna podroz my natomiast bedziemy samochodem, jestesmy troche pelne obaw :)

PostNapisane: 25 lipca 2011, o 12:51 
rozkręca się

otojestkasia napisał(a):
Lenia napisał(a):
hej, hej, heej!

O widzę, że mamy ładną lubelską reprezentację :) Mam nadzieję, że jakoś odnajdziemy się na polu, a może spotkamy już w pociągu. Aaa, jeśli jest ktoś chetny na wspólną podróż pociągiem to zapraszam do ogłoszeń, tam jest post odnośnie wspólnej podróży z lublina. :D

Przerzucam się w takim razie do wątku z ogłoszeniami! :D

Tytuł: OFFTOPY
PostNapisane: 27 lipca 2011, o 06:47 
Site Admin

tzw. śmietnik

Tytuł: Re: OFFTOPY
PostNapisane: 25 października 2011, o 15:58 
średnio gadatliwy

Ludzie dobrej woli, pomóżcie! :D:D
W ciągu dwóch dni udało nam się osiągnąć 19 miejsce, ale by znaleźć się w finale potrzebujemy więcej głosów!
Samochód został kupiony przez trzech świetnych chłopaków z zespołu Pieśni i Tańca Politechniki Warszawskiej (do którego serdecznie zapraszam warszawskich studentów!). Ale potrzebuje generalnego remontu ;d każdy kto odda głos może bezceromanialnie wpraszać się na wycieczki po Polsce i nie tylko! :D
Festiwalowicze we need you ;D Pozostało tylko 5 dni.

Obrazek

http://apps.facebook.com/odpicujbryke/B ... px?id=1645

Głosujcie na glOOcika! :D

"Oda do Fordzisza"
Tam serce Twoje, gdzie Fordzisz stoi,zapytam Was zatem mili moi.Czy gdy samochód swój zostawiciePo trzech minutach za nim tęsknicie?Gdy mego Forda dzień nie prowadzę,ciężkim humorem każdemu wadzę.Jak wytłumaczyć, kto to zrozumie?Ten tylko dowie, kto kochać umie.Fordzisz rzecz wspólna, na trzech kupiona,droższy on dla nas jak komuś zona.I choć się w drodze nieraz rozkraczy,więcej jak zdrowie On dla nas znaczy.Ciągłe naprawy, w trasie coś stuka,prowadzić Żabcie to wielka sztuka.Na tyłach luzy, zgięte wahacze,tysiące kilosów nim pokonacie.Kto jedzie z nami ten jest rodzina,w Fordziszu zaraz wesoła mina.Grudziądz, Dwikozy, może Mazury?Byle w Fordziszu, tylko nie w góry.Pytasz dlaczego górek unikać?By za zakrętem zaraz nie znikać.Fordzisz swe lata ma i kaprysy,na masce starcze zdobią go rysy.Dziury w podłodze normalna sprawa,można popatrzeć i jest zabawa.Hamulce, klakson to jakieś bzdety,nie jest samochód to dla kobiety.Dlaczego chcemy zatem tej zmiany?Czemu Fordzisza upiększać mamy?Pod rdza i stalą wiedz przyjacielu,jest piękna dusza znana niewielu.Program Wasz zacny ma ja wydobyć,wystarczy pierwszą nagrodę zdobyć.Bez wstydu w każdy wyruszy rajd,gdy z przodu logo od PIMP MY RIDE.

link do wydarzenia na fb: http://www.facebook.com/event.php?eid=150168341748638

pozdrawiam serdecznie
Makoto

W ziemię się skłonię błękitnemu niebu
I krzyknę, radośnie krzyknę:
- Jakie to szczęście, że krew jest czerwona!'

PostNapisane: 30 maja 2012, o 07:45 
średnio gadatliwy

2 jeszcze tylko przez tyle dni można kupić bilety w najniższej cenie.

PostNapisane: 30 maja 2012, o 08:45 
średnio gadatliwy

radziecki napisał(a):
2 jeszcze tylko przez tyle dni można kupić bilety w najniższej cenie.

Ja już mam :D
leży sobie i czeka i codziennie na mnie patrzy i sie do mnie uśmiecha ;)

PostNapisane: 30 maja 2012, o 14:01 
gaduła

U mnie też grzecznie leżą karneciki na Ostródę, Reggaeland, Bielawę. Jeszcze tylko brakuje mi karnetu na Reggae Na Piaskach :D

71

PostNapisane: 30 maja 2012, o 14:58 
średnio gadatliwy

Przyszedł wczoraj też czeka i się uśmiecha ; p

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]