anu napisał(a):
Ty Dzwonek.... chyba Ci nikt dawno nie przydzwonił! co naknocił niby? kolejki zawsze byłby i mam nadzieję że jeszcze będą! że ciepłej wody nie było? że pole namiotowe daleko? czy co bo nie wiem... spacer był dobry a zimny prysznic stawiał na nogi z rana!
Koleżanka zachowuje się jakby miała rozdwojenie jaźni i do tego nie rozumie chyba przesłania JAH.
Kwestionując zaistnienie błędów, jednocześnie wymieniasz całą ich listę
Jednocześnie pozwalasz sobie na beszczelne przytyki w moją stronę, rodem z sekty Rydzyka.
Co do kolejki to cwaniakujesz bo nie stałaś (ja opieprzałem co chwila każdego kto się nawinął z mediów albo organizacji i ochrony, pod wejściem, żeby popatrzeć jak ludzie cierpią w ścisku kolejki, aż wreście może dotarło , że wystarczyło wystawić ze dwie panienki z zaciskarkami i tych z karnetami wpuścić), aTy co dla nich zrobiłaś???. Jak ktoś zbiera kasę na karnet, albo cieszy się jak dzieciak z cukierka, że ma już bilet, a potem traci 2/3 z tego pierwszego dnia, który rzutuje na całość, to organizator powinien dostać w cięgi, albo zwrócić kasę i tyle. Nie ma co owijać g... w papierek.
Do meritum to Piter jak ma JAJA, da radę, a krytyka go zbuduje, przy zapewnieniu, że ludzie stoją za nim. ( i fanatycy i ci co dadzą druga szansę i ci co wybaczają ).