Tyle osób szuka, a ja biedny nie będąc jeszcze na ORF nie mam takiej możliwości... Tak więc wyprzedzę czas!
Poszukuje niezwykle pięknej i uroczej dziewczyny z którą się minę na ulicy podczas nadchodzącego festiwalu...
Będzie niezwykła ! Spojrzy na mnie, a ja na nią... wzrok się zatrzyma, źrenice lekko się nam powiększą, oddech na chwilę przystanie, krew zacznie szybciej płynąć... te motyle w brzuchu, tak, zaczną nam fruwać w rytm muzyki reggae... uśmiech sam pojawi się na twarzy wraz z przyjemnym uczuciem ciepła w okolicy serca i będziemy wiedzieć... będziemy czuć... to on, to ona...
Mijając się świat cały zamiera, nic poza nami nie istnieje. Niby przypadkiem muskamy się rękoma, trwa to dosłownie ułamek sekundy, a wystarcza, by całe ciało zaczęło wibrować, by przeszła przez nie fala ekstazy silniejsza niż wybuch bomby atomowej...
I gdy się miniemy obejrzymy się na siebie uśmiechając się szeroko lecz trochę niepewnie wiedząc, że jak zaraz czegoś nie zrobimy, to możemy się już nigdy więcej nie spotkać... Nie chcemy tego lecz wiemy, że z każdym krokiem oddalamy się od siebie... i...
wtedy JEP BOOM #%*^&$
Pier****ąłem się w słup i przewróciłem

Świat zawirował mi jeszcze bardziej po czym zrobiło się ciemno... Gdy otworzyłem oczy to.... (ta jedna wie co się dalej wydarzy:). Czekam na kontakt. Szukam Cie najdroższa! Miłości moja