ORF

Ostróda Reggae Festival

Forum
Teraz jest 15 września 2026, o 10:05

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 66 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 21 sierpnia 2009, o 00:06 
mistrz klawiatury

Nie no niemożliwe normalnie, tragedia roku...
Jak tylko to pitera przekona to ja się na wolontariusza do zbierania śmieci czy rozstawiani barierek w przyszłe wakacje zgłaszam ! ! ! byleby przeżyć ORF ! ! !

PITER NIE PODDAWAJ SIĘ ! ! !
My prawdziwi fani jesteśmy z tobą ! ! !

PostNapisane: 21 sierpnia 2009, o 00:11 

Ludzie nie bójcie:D
18/08/2009: Zakończony w niedzielę nad ranem Ostróda Reggae Festiwal, był ostatnim zorganizowanym w dotąd znanym miejscu i formule. W przyszłym roku impreza przenosi się poza granice centrum miasta, będzie trwała kilka dni dłużej, a w festiwalowym miasteczku staną dwie duże sceny, na których zagrają najlepsi artyści 9. poprzednich edycji - zapowiadają organizatorzy. Nim jednak poznamy szczegóły, zapraszamy do fotorelacji z Ostródy 2009. www.rrr.pl

PostNapisane: 21 sierpnia 2009, o 00:47 
mistrz klawiatury

no dobra, ale to bylo napisane przed tym calym waszym narzekaniem na kolejki. nic dziwnego ze ziom sie wkurzyl, ja tez bym sie wkurzyla. ;P miejmy nadzieje, ze trafia do niego te wszystkie wiadomosci ktore teraz piszemy i ze nam wybaczy :p

PostNapisane: 21 sierpnia 2009, o 00:56 

Ludu bez paniki ^^
za rok moze przybyć x2 wiecej ludzi niz w 2009. musimy zrozumiec organizatorów, samorząd, burmistrza... to za wielka impreza jak na tak male miasteczko jak Ostróda.

ja wam mowie że za miastem i tek bedzie fajnie, choć przecież osobiście uważam że nic nie jest wstanie zastąpić spacerów jeziorkiem, kąpieli, męczących (ale za to jaka radosc po kupieniu! :P), kolejek do nocnego, biby na molo...

Ostóda to piekne miasto + festival regałki... :D

PostNapisane: 21 sierpnia 2009, o 10:00 
Site Admin

Pojawił się tekst w OstrodaOnline.pl na temat przyszłości festiwalu...

http://www.ostrodaonline.pl/Poczatek-konca-festiwalu.html

Emocje...

PostNapisane: 21 sierpnia 2009, o 10:06 
mistrz klawiatury

Dzwonek napisał(a):
A ja się chłopakowi nie dziwię. Może mieć dość. Tym bardzie, że naknocili tym razem sporo i ciężko znieść falę krytyki.

Z drugiej strony należy mu dać wsparcie by zamiast się łamać, wyciągnąć wnioski i dać czadu za rok.

Zwróćcie uwagę na Owsiaka, też ma co rok problemów full, ale to daje mu kopa, żeby zagrać jeszcze lepiej.

Ty Dzwonek.... chyba Ci nikt dawno nie przydzwonił! co naknocił niby? kolejki zawsze byłby i mam nadzieję że jeszcze będą! To była moja 3 ostróda i o dziwo ja nie stałam w kolejce ani na pole ani po bilet.... za to kolejki z lat poprzednich mile wspominam. wiec sie pytam co było niby tak strasznie zknocone?! że ciepłej wody nie było? że pole namiotowe daleko? czy co bo nie wiem... spacer był dobry a zimny prysznic stawiał na nogi z rana! Ten festiwal jest dla mnie jak raj na ziemi i nie ma takiej opcji żeby go nie było, a jeżeli uważasz że organizatorzy zawiedli zostaw to dla siebie,a ponad to zrób przysługę światu i w przyszłym roku zostań w domu!

PostNapisane: 21 sierpnia 2009, o 10:09 
mistrz klawiatury

arturrro napisał(a):

Emocje...

Czyli nadzieja jest...

PostNapisane: 21 sierpnia 2009, o 10:22 
rozkręca się

bedzie dobrze.! Musi być

PostNapisane: 21 sierpnia 2009, o 12:11 
średnio gadatliwy

arturrro napisał(a):

Emocje...

Czyli nie chodzi tylko o narzekanie na kolejki, sprawa jest poważniejsza.
Jeszcze mocniej trzymam kciuki za pomyślność rozmów z miastem (świetnie gdyby tym miastem była Ostróda ;)

PostNapisane: 21 sierpnia 2009, o 13:48 

Nowe kawałki!!
Zapraszam na mój profil na myspace.com
www.myspace.com/raslaska
z góry dzięki.
Bless Ya!

PostNapisane: 21 sierpnia 2009, o 20:12 

Będzie dobrze :) wierzę w to! :) za rok wszyscy znów będziemy się świetnie bawić w rytmach cudownej muzyki! :):)

PostNapisane: 22 sierpnia 2009, o 07:53 

anu napisał(a):
Ty Dzwonek.... chyba Ci nikt dawno nie przydzwonił! co naknocił niby? kolejki zawsze byłby i mam nadzieję że jeszcze będą! że ciepłej wody nie było? że pole namiotowe daleko? czy co bo nie wiem... spacer był dobry a zimny prysznic stawiał na nogi z rana!

Koleżanka zachowuje się jakby miała rozdwojenie jaźni i do tego nie rozumie chyba przesłania JAH.

Kwestionując zaistnienie błędów, jednocześnie wymieniasz całą ich listę :)

Jednocześnie pozwalasz sobie na beszczelne przytyki w moją stronę, rodem z sekty Rydzyka.

Co do kolejki to cwaniakujesz bo nie stałaś (ja opieprzałem co chwila każdego kto się nawinął z mediów albo organizacji i ochrony, pod wejściem, żeby popatrzeć jak ludzie cierpią w ścisku kolejki, aż wreście może dotarło , że wystarczyło wystawić ze dwie panienki z zaciskarkami i tych z karnetami wpuścić), aTy co dla nich zrobiłaś???. Jak ktoś zbiera kasę na karnet, albo cieszy się jak dzieciak z cukierka, że ma już bilet, a potem traci 2/3 z tego pierwszego dnia, który rzutuje na całość, to organizator powinien dostać w cięgi, albo zwrócić kasę i tyle. Nie ma co owijać g... w papierek.

Do meritum to Piter jak ma JAJA, da radę, a krytyka go zbuduje, przy zapewnieniu, że ludzie stoją za nim. ( i fanatycy i ci co dadzą druga szansę i ci co wybaczają ).

PostNapisane: 22 sierpnia 2009, o 11:21 
mistrz klawiatury

Dzwonek napisał(a):
anu napisał(a):
Ty Dzwonek.... chyba Ci nikt dawno nie przydzwonił! co naknocił niby? kolejki zawsze byłby i mam nadzieję że jeszcze będą! że ciepłej wody nie było? że pole namiotowe daleko? czy co bo nie wiem... spacer był dobry a zimny prysznic stawiał na nogi z rana!

Koleżanka zachowuje się jakby miała rozdwojenie jaźni i do tego nie rozumie chyba przesłania JAH.

Kwestionując zaistnienie błędów, jednocześnie wymieniasz całą ich listę :)

Jednocześnie pozwalasz sobie na beszczelne przytyki w moją stronę, rodem z sekty Rydzyka.

Co do kolejki to cwaniakujesz bo nie stałaś (ja opieprzałem co chwila każdego kto się nawinął z mediów albo organizacji i ochrony, pod wejściem, żeby popatrzeć jak ludzie cierpią w ścisku kolejki, aż wreście może dotarło , że wystarczyło wystawić ze dwie panienki z zaciskarkami i tych z karnetami wpuścić), aTy co dla nich zrobiłaś???. Jak ktoś zbiera kasę na karnet, albo cieszy się jak dzieciak z cukierka, że ma już bilet, a potem traci 2/3 z tego pierwszego dnia, który rzutuje na całość, to organizator powinien dostać w cięgi, albo zwrócić kasę i tyle. Nie ma co owijać g... w papierek.

Do meritum to Piter jak ma JAJA, da radę, a krytyka go zbuduje, przy zapewnieniu, że ludzie stoją za nim. ( i fanatycy i ci co dadzą druga szansę i ci co wybaczają ).

Dzwonek to raczej Ty nie zrozumiałeś tego co co ja napisałam.... i Twój komentarz raczej jest nie na miejscu, rodem z sekty Rydzyka? koleś, zastanów się co piszesz... a to co wymieniłam to raczej nie była lista błędów, przynajmniej jeżeli chodzi o moja osobę, to zupełnie mi to nie przeszkadzało, i w przeciwieństwie do innych potrafiłam dostrzegać plusy w zaistniałych sytuacjach. A co do kolejek, fakt w tym roku mi się udało, ale co swoje odstałam w latach poprzednich. Zdaję sobie sprawę że wiele osób przegapiło część koncertów dnia pierwszego, ale myślę że pozostałe dni wynagrodziły wszystko. Nie podoba mi się wszechobecne wieszanie psów i kotów na Piterze w momencie kiedy On daje z siebie wszystko... z reguły nie jestem agresywną osobą, ale komentarze takie jak Twoje drogi Dzwonku potrafią podnieść ciśnienie i własnie przez takich narzekaczy nawet ludziom z najtwardszą psychiką puszczają nerwy...

PostNapisane: 22 sierpnia 2009, o 13:14 
Site Admin

jest nadzieja! :D

Posłuchajcie (pod artykułem!) na http://www.ostrodaonline.pl/Poczatek-konca-festiwalu.html fragmentu konferencji prasowej organizatorów podczas Ostróda Reggae Festiwal 2009, a dokładnie chodzi mi o wypowiedź wiceburmistrza Ostródy :D

chyba nie robiłby z gęby cholewy...?

bądźmy dobrej mysli :D

PostNapisane: 22 sierpnia 2009, o 14:31 
mistrz klawiatury

a czy to nie jest przypadkiem materiał z czasu festiwalu? chyba wszystkie newsy na stronie są świeższe niż te nagrania ? czy się mylę ?

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 66 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]