ORF

Ostróda Reggae Festival

Forum
Teraz jest 15 września 2026, o 06:54

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 66 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
PostNapisane: 23 sierpnia 2009, o 20:40 
mistrz klawiatury

anu napisał(a):
Sławas :) heh :D a co do sekty rydzyka to dziadek był mocny, ledwo stał na nogach staruszek ale propagandę siał twardo 8)

Hehe, gadałem z nim 2 minuty i powiedział żebym sobie poszedł :D :D :D hehe, a rok temu (ale nie w ostródzie) podeszły do mnie dwie "Jehowy" i zaczeły "nawracać" to stoczyłem z nimi godzinną rozmowę po której zaczeły wątpić w to co mówią :p hehe

A żeby było w temacie "Przyszłość Festiwalu" jest jak zawsze kolorowa, trójkolorowa ;) hehe

PostNapisane: 23 sierpnia 2009, o 23:20 
mistrz klawiatury

anu napisał(a):
"jesteś wspaniałym człowiekiem" :)

i "powiedz rodzicom że jesteś wspaniały" and many, many more

PostNapisane: 23 sierpnia 2009, o 23:24 
mistrz klawiatury

ja nie chce byc wspanialy ja chce byc soba i byc calkiem nieidealnym:)

PostNapisane: 24 sierpnia 2009, o 13:55 

jedno jest pewne; jesli ludzie tacy jak Olgierd Dąbrowski utrzymają się przy władzy o nasz koffany festival nie musimy sie już więcej obawiać :)

PostNapisane: 24 sierpnia 2009, o 22:00 

niewieze ze festiwalu niebedzie ,tyle kilometrow zawsze jezdzilismy (spod Zakopanego )na festiwal do Ostrody.W tym kraju to potrafi sie wszystko spierd.....,jak festiwal staje sie na miare swiatawa ,a napewno na europejska ,to organizatorom nagle podstawia sie nogi ;co za paranoja ;.Ludzie piszczie i protestujcie w obronie ORF-bo warto.Widziałem juz w zyciu mnustwo fetsiwali /koncertow (mam swoje juz lata ),i naprawde Ostroda jest jednym z lepiej zorganizowanych fetiwali i jakie kapelki tam przyjezdzaja ,az grzech aby festiwalu niebyło.

PostNapisane: 21 grudnia 2009, o 11:49 
rozkręca się

Festiwal musi sie odbyc :twisted: Co roku zaklepuje sobie urlop na czas trwania imprezy!I gdzie ja w polsce znajde taka pozytywna energi jak nie na ORF!Trzymam kciuki za powodznie Festiwalu!!Pozdro