ORF

Ostróda Reggae Festival

Forum
Teraz jest 17 września 2026, o 05:31

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 17 sierpnia 2010, o 17:26 
mistrz klawiatury

Zrobie to co obiecałem czyli komentarz pomeczowy.

Cytuj:
Grono osób chętnych do gry okazało się mniejsze niż przypuszczaliśmy jednak przy wsparciu kilku miejscowych graczy dołączonych do składu z tak zwanej "łapanki" okazało się możliwe rozegranie meczu. Spotkanie rozpoczęło się od ponad półgodzinnego odpoczynku i zaspokojenia pragnienia zimnym piwem :) Następnie zawodnicy przystąpili do gry na oczach 5 fanek (chyba) ;) i jednego kibica. Temperatura sprzyjała rozegraniu meczu "aż za dobrze" w związku z czym zakończyliśmy pierwszą połowę po około 20 minutach wynikiem 3 - 3. W trakcie półgodzinnej przerwy ustaliliśmy iż temperatura jest tak wysoka jak nasze umiejętności w związku z czym zakończyliśmy mecz jedną połową... Każdy z grających wykazał "tak wielkie serce do gry" iż w trakcie powrotu na pole przeszliśmy "odnowę biologiczną" w postaci odpoczynku pod sklepem z zimnymi napojami "chłodząco-rozgrzewającymi".

W przyszłym roku spodziewamy się powołania do reprezentacji i innych splendorów :D a może nawet meczu z artystami którzy w dniach kolejnych będą występować na scenie :)

Z pola bitwy pozdrawiam,
Piotr W. ;)

PostNapisane: 18 sierpnia 2010, o 23:33 
rozkręca się

Grać z takimi zawodnikami to był dla mnie zaszczyt =) Ci którzy się nie zjawili niech żałują. Może w przyszłym roku starczy nam sił nawet na rozegranie dwóch połówek.
Pozdrowienia dla tych którzy mimo wszystko zjawili się ,a także dla kibicek i "chłopaków z łapanki"

PostNapisane: 19 sierpnia 2010, o 00:08 
gaduła

Fajnie było nic a nic nie żałuje i takie wypluwanie płuc mi sie przydało jak najbardziej;) zły jestem tylko na tych którzy sie deklarowali a nie przyszli na umówioną godzinę zbiórki. :evil: ale wielkie dzięki dla tych którzy nie zawiedli!!

PostNapisane: 25 sierpnia 2010, o 12:49 

Czemu nic nie było mi o tym wiadomo ;) szkoda bo bym se pograł ;) za rok może jakiś Basket?

PostNapisane: 26 sierpnia 2010, o 00:13 
mistrz klawiatury

mecz w kosza tez byl planowany, zapowiadal sie lepiej niz pilka nawet, ale nie wyszlo tak jak mialo byc, no ale kilka osob sie zebralo i zagralismy. za rok bedzie i nozna i kosz.

PostNapisane: 26 sierpnia 2010, o 22:47 
mistrz klawiatury

FreakOne71 napisał(a):
Czemu nic nie było mi o tym wiadomo ;) szkoda bo bym se pograł ;) za rok może jakiś Basket?

mecz był rok temu i w tym roku... organizowanu już dużo dużo wcześniej na forum... jak ktoś chce to znajdzie :)

PostNapisane: 12 września 2010, o 23:54 
mistrz klawiatury

Już miesiąc minął od tego jakże ważnego wydarzenia. Już coraz bliżej do kolejnego meczu! :mrgreen:

PostNapisane: 31 lipca 2011, o 21:04 
rozkręca się

Interesuje mnie ten mecz koszykówki ale nie znalazłem żadnego info na ten temat jeśli chodzi o tegoroczną edycje... Odbędzie się w ogóle?

PostNapisane: 1 sierpnia 2011, o 01:52 
gaduła

http://www.reggaenet.pl/forum/read/9/1756605/page=2 Tu sie spróbuj podpiąć jeśli chcesz w piłke pograć ;)
w Tym roku jakoś chyba tutaj forumowym składem nie zorganizujemy ani Vasyl ani Wstrętny Typ nie odzywają sie w temacie tzn że chyba chłopaki już nie mają sił do grania:)
A co do koszykówki to pogramy na pewno Radomska Ekipa + Wstrętny Typ + jak ktoś jeszcze będzie chciał;)

PostNapisane: 1 sierpnia 2011, o 08:53 
mistrz klawiatury

W kosza gramy na pewno, ale o tym jest już inny wątek.
A co do piłki to na pewno będzie chętnych do pokopania sporo. Nie wiem czy jest sens rezerwować boisko, bo w rannych godzinach i tak nie powinno być zajęte, a najlepiej grać w rannych (rok temu graliśmy w dzień i był upał, był to mecz z kilkuminutowymi połowami i długominutowymi przerwami, ale i tak było genialnie!) A jest dużo chętnych?

PostNapisane: 1 sierpnia 2011, o 14:29 

Ja jestem bardzo chętny, bo piłkę nożną uwielbiam :)

PostNapisane: 1 sierpnia 2011, o 14:55 
mistrz klawiatury

Widziałem na reggaenecie, że tam organizowany jest turniej. Pomysł bardzo dobry, liczę na to, że Im nawet to wypali. ;) Jednak dla takich, co chcą pokopać piłkę "tak tylko", jakiś mały mecz (jak rok temu) możemy zrobić coś sami. Osobiście nie jestem aż takim zapaleńcem piłki nożnej, żeby grać w turniejach.

PostNapisane: 2 sierpnia 2011, o 13:43 

Rzuciłem propozycję na moim kochanym rrr. Już jest kilku chętnych, pewnie znajdzie się więcej. Może zorganizujemy te mecze w jednym terminie, razem z Reggaenetem. I zrobimy jeden wielki reggae-mański turniej? :D Tylko, żeby tak sobie pokopać, ale większym składem i większą ilością ludzi Wstrętny Typie :D

PostNapisane: 3 sierpnia 2011, o 08:50 
mistrz klawiatury

Turniej to fajna sprawa, tylko, że nie dla mnie. Osobiście to nie jestem aż takim fanem kopania piłki, więc raczej w to nie będę chodził. Wypowiadam się w tym temacie, bo pokopać w meczu (jak był rok temu) mogę, a taki większy turniej to nie dla mnie. ;)

PostNapisane: 3 sierpnia 2011, o 16:44 

Z rrr zebrały się na razie 4 osoby. Dużo więcej nie będzie. Połączmy się to akurat nam składu starcz. Na to się zgadzasz? Pasowało by wam w piątek o 9.30?

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]