ORF

Ostróda Reggae Festival

Forum
Teraz jest 18 lipca 2026, o 07:54

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 9 maja 2011, o 00:53 

witam ;] jade w tym roku pierwszy raz na ORF i mam sporo pytan. jeżeli odpowiedź na które kolwiek z pytań znajduje sie w innym wątku to z góry przepraszam , ale ja nie znalałam pomimo tego,że długo szukałam
*Po pierwsze jeżeli kupuje karnet na orf za 130zl to mam w cene wliczone pole namiotowe ?
*dzie ono sie znajduje na terenie festwialu czy nie [ktoś napisal,że jest zdjecie z lotu ptaka z dziale lokalizacja ale nieststy ten dzial jest pusty na oficjalnej stronie festwailu]
*czy jest tam miejsce aby się wykąpać ?
*ile pieniedzy ze sobą wziąść ,jakie są ceny ?[ktoś napisał'jak najwięcej' ] ;);) interesuje mnie np gdybym chciała tam zjeśc normlany obiad. (:

jestem z góry wdzięczna za odpowiedzi :} pozdrawiam

PostNapisane: 9 maja 2011, o 12:20 
Site Admin

- tegoroczne pole namiotowe będzie nad Jez. Sajmino, a festiwal na terenie koszar, czyli osobno - tak donosi organizator festiwalu;
- jeśli organizatorem pola będzie firma ToiCamp - płacisz za pole osobno, czyli dodatkowo (ile, nie wiem, nie korzystam z pola); z tego, co wiem, prysznice tam są;
- "normalny" obiad w ostródzkich knajpach to kwestia 10-30 zł, zależy co kto uważa za normalność w kwestii jedzenia ;)

PostNapisane: 9 maja 2011, o 17:05 

no dzieki dzięki wielkie :] a to prawda jak ktos tam pisał,że nie sposób odnaleść swojego namiotu z powodu tak wielkiej liczby osób ? :mrgreen:

jak daleko od festwialu znajduje sie to jezioro ? Można na piechte codziennie dochodzic do festiwalu czy raczej nie ?
Najlepiej jak by ktos może linka miał z namiarami na to pole namiotowe. Wiem juz ,że orf bedzie na ul. Sobieskiego ale za nic nie moge tego jeziora na mapie znaleźć :| :(

PostNapisane: 9 maja 2011, o 17:33 
średnio gadatliwy

Mniej więcej tu o ile dobrze pamiętam :D http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s_d&saddr=53.695469,19.964855&daddr=Nieznana+droga&geocode=Fe1TMwMdt6MwAQ%3BFTovMwMd478wAQ&gl=pl&hl=&mra=ls&sll=53.690765,19.968455&sspn=0.015019,0.040212&ie=UTF8&z=15tam jest jeszcze droga ale jej nie pokazuje.chyba ze teraz gdzie indziej dadzą.

PostNapisane: 10 maja 2011, o 13:09 

A jakie są możliwości(o ile są :mrgreen: ) spania poza polem namiotowym? Bo nie mam w planach brać namiotu :twisted: I nie mam na myśli hoteli, moteli, agroturystyki itp. tylko coś bardziej "na dziko"?

PostNapisane: 10 maja 2011, o 22:22 

ja wczoraj się dodzwoniłam do pola namiotowego nad jeziorem Sajmino i rozmawialam z jakąś panią która powiedziała mi ,że w tym roku równiez bedzie tam pole namiotowe dla osób z orf. jeżeli chodzi o odległośc od festiwalu to ok 1km powiedziała ,że na luzie na piechte mozna iść. są miejsca by się wykąpać. jeżeli chodzi o cenę i rezerwację jeszcze jest za wcześnie. trzeba regularnie odwiedzać stronę www.toicamp.eu będą się tam pojawiac nowe info związane własnie z tym wydarzeniem :]

a co do pytania o inne opcje spania oprócz pola namiotowego do przyłączam sie do pytania. oczywiście najlepiej w okolicy koszar :P
i dzięki za mapke ;]

PostNapisane: 12 maja 2011, o 13:09 
mistrz klawiatury

wiolawiola napisał(a):

a co do pytania o inne opcje spania oprócz pola namiotowego do przyłączam sie do pytania. oczywiście najlepiej w okolicy koszar :P
i dzięki za mapke ;]

watpie zeby wam się to udało. chyba ze gdzieś na dziko w pelnym tego słowa znaczeniu.
bo blizej koszar to raczej straz miejska was szybko zwinie : )

PostNapisane: 13 maja 2011, o 16:33 

miałam na mysli bardziej cos typu jakieś domki do wynajęcia albo hotel ew. ;)

PostNapisane: 2 czerwca 2011, o 15:53 
mistrz klawiatury

no to sa oczywiscie, ale mi sie nie udalo znalezc nic wolnego , gdzie nie dzownie wszystko juz zajete...

PostNapisane: 3 czerwca 2011, o 07:20 
gaduła

domek do wynajęcia 3km od koszar - gg: 3982893

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 10 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]