Dobra oto moje osobiste sugestie które dotyczą festiwalu i tego co by było w nim do małych poprawek i zmian , ale i tak z racji tego ze zawiele nie wskóram :
- zmiana lokalizacji festiwalu , a tyczy sie to tego ze festiwal powinien miec pole namiotowe czyli wszystko powinno sie odbywac w jednym miejscu ( i odrazu zaznaczam ze nieznam sie niewiem na jakich warunkach um w Ostródzie udostępnia teren koszar p.m.p i nie moja w tym brocha )ale zmiana lokalizacji była by odmłodzeniem festiwalu
-powinna zostac stworzona strefa gastronomiczna z jedzeniem wega i normalnym i ceny powinny byc nie jak z kosmosu bo napewno jak ktos dzierżawi teren pod stoisko to powinien spełniac jakies warunki i normy a ni tylko za wszelka cene ciągńąc kasiore ile wlezie za byle co
-strefa złotego trunku i tu powinna byc zapewniona ciągłosc i stała nie wygórowana cena a nie jakies pomyje z wodą i jakies rechy z wodstoku które sie nie sprzedały i cena optymalnie wygórowana za nie ( wiem ze to był sponsor ale zawsze mozna sie jakos dogadac co do jakoosci i ciągłosci w dostawach )
- ochrona powinna to byc zdecydowanie firma z poza miasta Ostródy bo na zywe oko rzucało sie ze znajomi ochroniarzy niemieli zadnego problemu z wejsciem (ochrona na polu na 5 )
-opski a raczej rodzaj z jakiego zostały wykonane materiału chodzi mi o trwałosc
i to co napisał radziecki wiekszy wpływ na uczestników festiwalu o porządek i potrzeba budowania w głowach uczestników swiadomosci ZJADŁES, WYPIŁES , WYPALIŁES WPRZUC DO SMIETNIKA ALBO POSEGREGUJ JEZELI JEST TAKA MOZLIWOSC I wiecej akcji ekologicznych pod tytułem zbieramy plastik, szkło , papier na jakis cel , a takowy zawsze sie znajdzie np ze sprzedarzy takowych odpadów papierowe torby lub specjalna edycja limitowanych koszulek z logo festu i emblematem z jakich funduszy został wyprodukowany dany gadzet
dobra dalej nie bede sie rozpisywał bo i tak festiwal jest swietny bo ludzie którzy go odwiedzaja to elita

haha w kazdym słowa tego znaczeniu a piekny dzionek za oknem wiec sprawdzic co w pracy piszczy i relaks w promyczkach słoneczka
a z tego co zerknołem do archiwum z poprzednich lat to wynikka ze to tylko nasze sugesti i tylko tyle i wiem ze zaraz posypie sie lawina ze tylko marudze i narzekam ale mam do tego prawo bo to co jest na plus to juz zostało napisane