ORF

Ostróda Reggae Festival

Forum
Teraz jest 17 maja 2026, o 19:44

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 15 sierpnia 2011, o 22:39 

ogólnie to zgubiłem gdzieś między pianą, a soundsystemem okulary.
niby nic, zwykłe leonki, ale miały dla mnie mega wartość...

charakterystyczny był zaciek rdzy na jednym okularze.
w sumie nie widać, że to rdza, ale zaciek widoczny ;)

jakby ktoś coś widział i miał czy coś ;) msg ;)

PostNapisane: 15 sierpnia 2011, o 23:41 

Znalazłam w czwartek przed sceną bordowy scyzoryk i na ulicy ,,rasta" kolczyk ;) Pisać kto zgubił ;P

PostNapisane: 16 sierpnia 2011, o 00:45 

Zgubiłam w niedziele w godzinach nocnych, najprawdopodobniej na soundsystemach:
- czarną bluzę Diverse
- szarą koszulką Pimkie
a także taką fajną czarną spinkę do włosów z kwiatkiem, ale to już mniej istotne ;)
Może ktoś akurat znalazł, co?

PostNapisane: 16 sierpnia 2011, o 00:45 

Zgubiłam w niedziele w godzinach nocnych, najprawdopodobniej na soundsystemach:
- czarną bluzę Diverse
- szarą koszulką Pimkie
a także taką fajną czarną spinkę do włosów z kwiatkiem, ale to już mniej istotne ;)
Może ktoś akurat znalazł, co?

PostNapisane: 16 sierpnia 2011, o 12:44 

w sobotę ok. 22:30 zostawiłem ciemnogranatową kurtkę przeciwdeszczową z logo quechua na lewej piersi, żadnych specjalnych znaków szczególnych, w kieszeniach bocznych mogły być jakieś kamyczki. rozmiar - na ok. 185cm wzrostu
lokalizacja - obok półkolistego balona-bramy carlsberga (=wejścia pod główną scenę ze strefy piwa i straganów), na betonie podtrzymującym siatkę dzielącą sceny od straganów. tutaj link pokazujący orientacyjne miejsce na mapie mapa.ump.waw.pl

PostNapisane: 16 sierpnia 2011, o 13:49 

Zgubiono srebrny scyzoryk. Proszę o kontakt na GG 1304842, bo kumpela boi się bez niego chodzić po nocach.
Pozdrawiam znalazcę żółtych cameli w koszarach(18sztuk) i niebieskiej paczki Viceroy na polu namiotowem(parenaście petów). Skłoniło mnie to do rzucenia tego pięknego, ale zarówno złego nałogu:).
Pozdrawiam.

PostNapisane: 16 sierpnia 2011, o 13:49 

Zgubiono srebrny scyzoryk. Proszę o kontakt na GG 1304842, bo kumpela boi się bez niego chodzić po nocach.
Pozdrawiam znalazcę żółtych cameli w koszarach(18sztuk) i niebieskiej paczki Viceroy na polu namiotowem(parenaście petów). Skłoniło mnie to do rzucenia tego pięknego, ale zarówno złego nałogu:).
Pozdrawiam.

PostNapisane: 16 sierpnia 2011, o 23:44 

Cóż to ja chyba też zapytam, choć pewnie marne są me szanse. W niedzielę podczas koncertu Stephena Marleya , że tak powiem skradziono mi torbę( nie chcę nic tu wyrokować w owej sprawie, ale jak wielu ludzi zauważyło na terenie koszar dziwnym trafem znalazła się masa osób bez opasek), w zasadzie wiem, że wina leży po mojej stronie nie powinnam była jej tak zostawiać, ale może za bardzo wierze w ludzką uczciwość ;d
Torba była dość spora w kolorowe paski, zawartość w sumie nie aż tak wartościowa, ale jednak trochę pieniędzy było, telefon, dokumenty i masa różnych drobiazgów też. Mam po prostu nadzieję, że ktoś po prostu przejrzał, zabrał co tam chciał i wyrzucił więc jak ktoś coś widział to piszcie ; )
Aa i koleżanka zagubiła portfel pomarańczowy z jakimiś literkami z przodu, o ile mi się wydaje bez żadnych dokumentów.

PostNapisane: 19 sierpnia 2011, o 11:43 

Witam znalazłem pęk kluczy info gg 8274497

PostNapisane: 19 sierpnia 2011, o 14:51 
średnio gadatliwy

W sumie to napisze i tutaj :)

Poszukuję czerwonej, rozpinanej bluzy (Private Member) ostawionej na biforze w Luise, oraz...

Koleżance ostatniego dnia podczas gry we "flanki" z opcją na rozbierane, w "pasażu melanżowym" prowadzącym do Koszar skradziono saszetkę z nadrukiem, w której były wszystkie jej dokumenty, telefon, no i kasa.

I apel do organizatorów! tak jak ktoś już słusznie zauważył, ostatniego dnia w Koszarach kręciło się sporo osób bez opasek, zarówno dzieciaków jak i typków zerwanych z festiwalu disco. Szczególnie dało się to zauważyć w pasażach handlowych.
Doszły mnie słuchy, że było jakieś przejście od strony backstage'u, nie wiem czy to prawda czy nie, nie wnikam, ale faktem jest, że w tym roku było coś nie dograne :evil:

PostNapisane: 20 sierpnia 2011, o 20:11 

nie chcę tutaj spamować, ale witaj przeciwniku od rozbieranych flanków:D
nawet nie wiedziałam, że podczas naszej zabawy coś zaginęło..
pozdro:)

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]