ORF

Ostróda Reggae Festival

Forum
Teraz jest 17 września 2026, o 07:13

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 74 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 17 sierpnia 2011, o 16:43 

Poszukuję dziewczyny, która samotnie bawiła sie niedaleko mnie na koncertach w sobote i w niedziele. Jeśli ta dziewczyna to przeczyta to będzie wiedziała, że o nią chodzi;) Podszedlem do Ciebie na chillout zone i zaproponowalem piwo lub soczek;) Odniosłem wrażenie, że błędnie odczytałas moje intencje i nadal chętnie bym Cie poznał.
Piotrek.

PostNapisane: 18 sierpnia 2011, o 03:14 

A ja... nietypowo :)
Szukam chłopaka, z którym studiuję na jednej uczelni (utp bydgoszcz, on prawdopodobnie na wydziale mechanicznym, na pewno miał zajęcia na Fordonie), jeździliśmy razem tramwajem nr 7 w ciągu roku akademickiego i nie raz, nie dwa i nie trzy mijaliśmy się na tegorocznym festiwalu. Kiedyś wylukałam też pomarańczową opaskę na jego ręku, więc to chyba "nasz człowiek" od dłuższego czasu. Za cienka byłam, żeby podejść, więc może tak ktoś mi pomoże. Nie znam imienia, więc dużych nadziei sobie nie robię... Chłopak ma dłuższe dready, gdzieś do połowy pleców i oczy tak niebieskie, że innych takich nie widziałam :roll: I wszędzie gdzie się pokazywał, był z dwoma kolegami. Zdjęcia intensywnie wypatruję we wszystkich galeriach, ale nic z tego póki co. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie?

PostNapisane: 18 sierpnia 2011, o 14:01 
średnio gadatliwy

pam.n napisał(a):
"na wschód" - jesteście tutaj?? :D

Zaiste, że jesteśmy! w jednoosobowej reprezentacji :D pytanie teraz kto pyta? bo "na wschód" to z nami nie jedni chodzili :P kliknij na PW

A ja poszukuję swojej pięknej, zostawionej nieopatrznie w Luis czerwonej bluzy, z pasem w szarych odcieniach, na wysokości klaty. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie to plis! była firmy Private Member, niestety drugiego dnia po imprezie już jej nie było :(

PostNapisane: 18 sierpnia 2011, o 15:05 

reprezentacja Hare Shishna, znana też jako "NA WSCHÓD!" lub wioska szamana od pogody jest już dwuosobowa :D

po co ci bluza jak dalej nie mamy tego zdub-owanego Funk-a :( SĄSIEDZI OD RADIA HARE SHISHNA WAS SZUKA!! za pomoc w znalezieniu oferujemy korkociąg!

PostNapisane: 18 sierpnia 2011, o 18:08 

maadaa2 napisał(a):
Ja poszukuje chłopaka który w sobotę około godziny 22-23 kręcił się koło green stage z tabliczką FREE HUGS , był z kolegą :)

Chodzi Ci o wyższego czy niższego?

PostNapisane: 18 sierpnia 2011, o 19:00 

orange_drink napisał(a):
Poszukuję kolegów w Białych Koszulkach którzy jechali z nami do Łodzi, czekali z nami na pociąg w Ostródzie, i dali mi się napić mocnej Fanty w pociągu ! Stali tuż koło drzwi przedziałowych, gdzie non stop trza było komus ustąpić miejsca

cholera, wiem o ktorych Ci chyba chodzi, ale tez nie znam ich imion niestety

poznalem ich na polu i pare razy pilismy ich trunek, jeden byl chudy wysoki a drugi troszke nizszy i mial wiecej cialka i okulary? z tego co pamietam to byli to kuzyni i wrocili niedawno z woodstocku, moze to troszke Ci pomoze

PostNapisane: 18 sierpnia 2011, o 22:37 
średnio gadatliwy

mysle ze mozesz miec racje :) ale nie wiele mi to pomoglo niestety,aczkolwiek dzieki ;)!

PostNapisane: 19 sierpnia 2011, o 12:16 

Hej, nie wiecie dlaczego ten temat sie niewyświetla na ogólnej liście postów z forum? Też tak macie? Ja moge wejść tylko jak klikne "zobacz swoje posty".
Eh, osoba której szukam może nie wiedziec, że jej szukam:P

PostNapisane: 19 sierpnia 2011, o 12:48 
średnio gadatliwy

punkman napisał(a):
Hej, nie wiecie dlaczego ten temat sie niewyświetla na ogólnej liście postów z forum? Też tak macie? Ja moge wejść tylko jak klikne "zobacz swoje posty".
Eh, osoba której szukam może nie wiedziec, że jej szukam:P

ja nie mam tak

PostNapisane: 19 sierpnia 2011, o 12:57 

Cytuj:
Chodzi Ci o wyższego czy niższego?
[/quote]

chyba wyższego. ;)

PostNapisane: 19 sierpnia 2011, o 19:20 
rozkręca się

nikt mnie nie szuka ? :c :lol:

PostNapisane: 19 sierpnia 2011, o 23:10 

Agatko moze ja? :D

PostNapisane: 20 sierpnia 2011, o 21:21 

SZUKAM DZIEWCZYNY KTÓRA PRZEDSTAWIŁA MI SIĘ JAKO PACKMAN LUB BATMAN - POZNALIŚMY SIĘ IDĄC DO SKLEPU , WTEDY POD SKLEPEM TY ZOBACZYŁAŚ KOLESIA KTÓRY CI OKRADŁ , MIAŁAŚ SREDNIO KRÓTKIE WŁOSY I POTRZEBOWAŁAŚ ZADZWONIĆ NA POLICJE, POZNIEJ ZADZWONIŁAS A GDY PRZYJECHAŁA POLICJA I ZABRAŁAŚ SIE Z NIMI I ZE SPRAWCĄ WIECEJ CIE NIE ZOBACZYŁEM... JESTEM TYM KOLESIEM Z MAŁYM IROKEZEM I Z PRZERWĄ W ZGRYZIE NA PAPIEROSA :wink: , JEŚLI TO PRZECZYTASZ PROSZĘ DAJ ZNAĆ NA E-MAIL artur.zdzichowski@gmail.com , LUB NA http://www.facebook.com/artur.zdzichowski

Tytuł: Znajdźmy się!
PostNapisane: 23 sierpnia 2011, o 19:58 

Czyli jak w temacie, jak zwykle, odnajdźmy braci i siostry z tegorocznej edycji ;] Powodzenia ludziska!!

PostNapisane: 24 sierpnia 2011, o 12:59 
gaduła

a ja szukam Kubusia z Wawy:) Świerszczyk gdzie jesteś??:)

To jest świerszczyk:

http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 74 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]