ORF

Ostróda Reggae Festival

Forum
Teraz jest 16 września 2026, o 06:43

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 159 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 18 sierpnia 2008, o 15:27 

ja dopiero dojechalam do domu ... ciezko bylo wyniesc sie z koszar

ehhhhhhh........

impreza byla super, totalnie pozytywna, pomimo tej pogody i tak bylo cudownie cudownie cudownie cudownie :D:D:D::D::D:D:D

Juz odliczam dni do nastepnego festu :)

Pozdrowienia dla wszystkich poznanych i nie poznanych ludzi a najbardziej dla ,,Rodziny'' ze Szczytna : Poncza, Rafała i Szymona. Dzieki za mile spedzony czas i do zobaczenia.

PostNapisane: 18 sierpnia 2008, o 16:05 
mistrz klawiatury

tyle marzeń się spełniło.. :)

pozdrowienia dla Adamka, Vasyla i całej naszej niezwykle pojemnej Hondy :)

PostNapisane: 18 sierpnia 2008, o 18:37 
mistrz klawiatury

Dopiero wszedłem do domu i w sumie ciężko mi ogarnąć wszystkie myśli. Wrażeń pełna głowa, ilu ludzi spotkałem i nie tylko z forum....już nie licze nawet;)

Pozdro dla całego Civic Squadu czyli PozitiV, Stanik i ja;) + jego nowych członków, czyly: Lipa, Samuel, Kynga, Marta z Czewy, Tomasz i wielu innych ludzi;)

Pozdro równeż dla ludzi ze Szczytna z którymi pozbywaliśmy się kontrabandy(5 l piwa) pod drzewkiem festiwalowym i dla wszystkich ludzi którzy przyłączyli się do posiedzenia.

Do zobaczenia za rok i BleSS!!!!

PostNapisane: 18 sierpnia 2008, o 18:58 
mistrz klawiatury

najlepiej :lol: :lol: pogoda nie zepsula atmosfery! zeby wszedzie byli tylko tacy ludzie jak na fescie!... hehe no dawno tak nie było, i tyle ludzi znajomych z forum, i nie tylko!! pzdr dla Wszystkich tych od bicia rekordu w Civicu i od piwa, i kavalierów, i zbierajacych na wejscie dla czlowieka orkiestry pierwszego dnia!! Bless!! zaczynamy odliczanie:D hehe
360DNI!! hehe:D 8) :lol: :mrgreen: ...ide sie ogarnąć:D :lol:

PostNapisane: 18 sierpnia 2008, o 19:22 

Pozdrowienia dla wszystkich którym parzyłem poranną kawę. Niech was prowadzi moc zielonego czajnika i butli za gazem.
Szczególne pozdrowienia dla sąsiadów z Ursynowa oraz ekipy od budyniu czekoladowego będe tęsknił...
Do zobaczenia za rok... EKIPA ZIELONEGO CZAJNIKA NIDZICA!!!

PostNapisane: 18 sierpnia 2008, o 19:38 
mistrz klawiatury

Ja rowniez pozdrawiam wszystkich z Civica Saju Positive itd Lpie Kynge i tak dalej... wyliczac za dlugo...

PostNapisane: 18 sierpnia 2008, o 19:44 

Cytuj:
Pozdrowienia dla wszystkich którym parzyłem poranną kawę. Niech was prowadzi moc zielonego czajnika i butli za gazem.
Szczególne pozdrowienia dla sąsiadów z Ursynowa oraz ekipy od budyniu czekoladowego będe tęsknił...
Do zobaczenia za rok... EKIPA ZIELONEGO CZAJNIKA NIDZICA!!!

Dołączam się :) Za rok zapraszamy na wrzątek. W pierwsze dni za darmo, a jak zaczniemy klepać biedę to się pomyśli heh Pozdro

P.S. Ja już tęsknię za Ostródą :cry:

PostNapisane: 18 sierpnia 2008, o 20:16 

Nie wiem czy chodzi o ta ekipe z civica ale pozyczalem noz do posmarowania chleba od ludziow wlasnie z civica i niestety nie mialem okazji wam go oddac... nikogo nie bylo w civicu jak zagladalem pare razy. Jezeli to od was to najmocniej przepraszam i obiecuje oddac na nastepnej ostrodzie :D. Ewentualnie moge wyslac wam poczta noz od siebie z kuchni :P

BTW Pozdrowienia dla ludzi ze "skarpy" (siesta, amarenka...) i dla wszystkich inych :-)

Widzimy sie na ostrodzie 2009!

PostNapisane: 18 sierpnia 2008, o 20:25 

Niedawno dotarłam do domciu na stopa (jakieś 370km) ;) Jestem niemiłosiernie padnięta i głodna, ale i przeszczęśliwa. Na Ostródzie byłam po raz pierwszy i muszę przyznać, że bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła. Niczego nie popsuła nawet ta okrutna pogoda. Wybawiłam się, wytańczyłam i ten klimat... ;) ludzie, którzy sprawiają, że ta impreza jest właśnie taka. :) Pozdrawiam moją cudowną Sandrę, dzięki której znalazłam się na festiwalu (całusy bella ;P), wszystkich pozytywnych ludzi, których spotkałam/poznałam oraz ślicznego Dredziarza w czerwonej koszulce i zielonej bluzie w paski, który pożyczał ode mnie lusterko i który tańczył w niedziele pod zieloną sceną ;) kimkolwiek jest... :)

PostNapisane: 18 sierpnia 2008, o 20:49 
mistrz klawiatury

dud napisał(a):
Nie wiem czy chodzi o ta ekipe z civica ale pozyczalem noz do posmarowania chleba od ludziow wlasnie z civica i niestety nie mialem okazji wam go oddac... nikogo nie bylo w civicu jak zagladalem pare razy. Jezeli to od was to najmocniej przepraszam i obiecuje oddac na nastepnej ostrodzie :D. Ewentualnie moge wyslac wam poczta noz od siebie z kuchni :P

BTW Pozdrowienia dla ludzi ze "skarpy" (siesta, amarenka...) i dla wszystkich inych :-)

Spoko stary to był inny civic, ale scyzoryk też mieliśmy;p pozdro

PostNapisane: 18 sierpnia 2008, o 20:51 

dud napisał(a):

To był nasz civic ale tez spoko ;D do zobaczenia ;)

PostNapisane: 18 sierpnia 2008, o 21:01 

ja powiem tyle: mimo okropnej pogody jaka byla przez wiekszosc dni ten festiwal mial w sobie taka magie i taka moc, ze nie odczuwalo sie paskudnego deszczu i zimna. Oby ostróda 2009 przyniosla jeszcze wiecej pozytywnych wrazen

do zoba za rok rastuchy ;)

PostNapisane: 18 sierpnia 2008, o 21:24 
rozkręca się

dud napisał(a):

Nasza amarenka z biedronki stala sie znakiem rozpoznawczym skarpy :D

PostNapisane: 19 sierpnia 2008, o 00:31 

:D TORUŃ POZDRAWIA!!!
pozdro dla WSZYTKICH ktorzy pili z nami Amarenki__monstrualne ilosci :lol: :lol:
wszystkich tanczacych w przerwach i w odprawie na parkingu pijacych wiadomo co!!:D
parke z zielonego Cieniasa bodajrze[PUCK]
Pawła jego ziomka z WROCŁAWIA_ze sie spotkalismy wlasnie na paralizu INCREDIBLLE
Dziwewczynki i nyggusów z LUBLINA-->WIELKI BIG_UP dla WAS
Wszystkich takze od WERTERA,JACY :twisted:
dal ziomow z vectry prawdopodobnie piotrkow trybunalski :D
ekipe z golfa Cabrio_wiem ze stali kolo nas potem sie transpotrowali dalej :wink:
parki od 5cio metrowej flagi drugi to juz festiwal sie widzieli;];];]
wogole wszystkich bylo pieknie pomimo deszczu,wilgotnych ciuchow,zalanych namiotow,świeta i zamknietej biedrony co zmuszeni byli kupic komandory:P
FESTIWAL BYŁ ŚWIETNY chcialo by sie krzyknac PUUULLLLLLLL
ale za rok damy rade^^jak zawsze zreszta:D

__________________w Styczniu Toruń zaprasza na AFRYKE

Tytuł: PO FESTIWALU
PostNapisane: 19 sierpnia 2008, o 11:38 

To byla moja pierwsza Ostroda i na pewno wroce za rok. Atmosfera byla fenomenalna. Pozdrowienia dla sasiadow z Pruszkowa i ekipy z Rzeszowa, z ktora czterogodzinna podroz zdawala sie chwila:)

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 159 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]