ORF

Ostróda Reggae Festival

Forum
Teraz jest 16 września 2026, o 10:34

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 118 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 20 sierpnia 2008, o 21:01 

zgadzam się z przedmówcą. takich rzeczy organizatorzy powinni pilnować - przynajmniej, żeby przypadkowi ludzie (bez biletów) na festiwal nie wchodzili i fermentu nie siali i atmosfery nie psuli. Na szczęście mam szczęście do ludzi i nic nieprzyjemnego mi sie nie przytrafiło. było naprawdę miło :-)

PostNapisane: 20 sierpnia 2008, o 21:18 

Proponuje aby za rok nie można było kupić karnetu na ostatni dzień tylko na wszystkie, wtedy mniej się trafi takich "prostaków". Spotkałam ostatniego dnia wielu egoistycznych ludzi co nie wiedzą co to jest reggae... Niektórzy przyszli sobie tak jak na disco polo w Ostródzie, albo po to by się pogibać albo żeby nachlać. Wielu złodzieji pewnie też przychodzi na ostatni dzień po to by mniej pieniędzy wydać na bilet i mieć więcej zysku. <- może ktoś się ze mną nie zgadzać :) ale każdy może powiedzieć co sądzi! Chociaż z drugiej strony dla kogoś kto nie ma za dużo kasy to jest dobrze, przynajmniej sobie może pójść na ostatni dzień...

PostNapisane: 20 sierpnia 2008, o 21:37 

Witam wszystkich :)

Przyznam szczerze, że jestem mile zaskoczony tegorocznym festiwalem :) atmosfera była świetna, a festiwalowicze spisali się na medal.
W tym roku po raz pierwszy pracowałem w roli ratownika. Niezawsze było Nam (całemu zespołowi medycznemu) łatwo, szczególnie w nocy gdy sen i zmęczenie dawało o sobie znać, ale mimo tego trudu z chęcią za rok powrócę by ponownie przeżyć taką przygodę jaką jest Ostróda Reggae Festiwal.
Podziwiam wszystkich ludzi, którzy mimo złej pogody pozostali by dalej się bawić i z wielką radością korzystali z tej zabawy.

Co mi się nie podobało?
1. Pogoda
2. Interwencja pewnej ze służb publicznych
3. Pewien incydent przed bramą - wielkie brawa dla ludzi którzy zainterweniowali
4. Kolega idiota który położył się pod namiotem, udawał nieprzytomnego tylko po to by zrobić sobie zdjęcie na naszym tle - wystarczyło poprosić a nie od razu prawie padać do stóp
5. To że nie mogłem się piwka napić :) - żarcik oczywiście

pozdrawiam serdecznie :)

mam nadzieję, że pozytywnie oceniacie pracę całej grupy medycznej, a jeżeli macie jakieś uwagi to proszę napisać PW :) z chęcią przeczytam i odpiszę :)

PostNapisane: 20 sierpnia 2008, o 23:24 

Grabkov napisał(a):
hmm..taka konkluzja.bardzo mądre jest zostawianie pieniędzy i innych cennych rzeczy w namiocie.

byłem wręcz pewien odpowiedzi mniej więcej tej treści, tłumaczę w sumie coś co między słowami już napisałem, nie była to moja pierwsza Ostróda. Uwielbiam ten festiwal i już czekam na następną jego edycję. Miałem, bo niestety już nie mam, zaufanie do ludzi na tym festiwalu. Po prostu nigdy o niczym takim tam nie słyszałem! Poważnie zero negatywnych informacji, nic, a nic. A tutaj nagle taki psikus i to nie tylko mi się przytrafił, w trakcie trwania koncertu No More Babylon chodziła jakaś szajka i plądrowała namioty i szczerze bardzo wątpię żeby był to ktoś z festiwalowiczów. Naprawdę tylko to mi tam przeszkadzało ta niedziela i dziwni ludzie którzy tam przybyli tego dnia. Poza tym wszystko ok, nawet w błocie się fajnie tańczy jak się ma już przemoknięte buty słysząc Maxa Romeo :) blessss

PostNapisane: 20 sierpnia 2008, o 23:35 

Nie wiem do końca, kto to był, ale ktoś z nich:BASS MEDIUM /BABEL LABEL. Nie podobały mi się słowa, że kościół jest nie potrzebny i że DJ powiedział, że za to, że nie byliśmy (w niedziele) w kościele daje nam rozgrzeszenie. Uraziło to moje uczucia religijne. Milość, pokój, wolność- w ten sposób naruszył moja wolność.
Pozdrawiam

PostNapisane: 21 sierpnia 2008, o 11:39 

MI się niepodobała jedna rzecz pod scena wszyscy tancza i wogole mili itp. a jak ja mnie wzieli do gory na łapy w (kocioł dla obeznanych 8) ) to mnie wyżucili przed samiuska scena no ja mowi kit trza se radzic i sie pytam jakies dziewczyny czy moge przejsc przez barierke (to bylo na vavamuffin) to uslyszałem przemiłe spier****j :shock: :shock: i od nastepnego pana to samo :shock: :shock:
a nagle ochroniaz do mnie jak bym niewiadomo co zrobił wziął mnie za szmaty cos tam przeklnął i musialem wychodzic specjalnym wyjsciem :P

to niezmienia faktu że festiwal był najlepszy we wszchświecie :D :D

WWW.fausttt.digart.pl :) Zapraszam :D

PostNapisane: 21 sierpnia 2008, o 13:46 
mistrz klawiatury

ja stalam pod samiusmka scena i spierdalaj nie powiedzialam jak juz to spadaj
tylko ze nikt z was sie nie zstanawial jak to boli z 4 razy dostalam z buta w twarz w tym ktos rzucil na mnie kolesia i nawet nie pomogl mi go trzymac az polecielismy na ziemie.i prosilam zebyscieprzeszli dalej a nie rzucali sie na mnie bo to akurat nie bylo mile ja przyszlam tam tanczyc i sie bawic a musialam stac co chwile i patrzec czy oby tos nie leci na moja glowe na vavamuffinie doslownie co 30 sekund ktos lecial z gory

PostNapisane: 21 sierpnia 2008, o 14:04 
mistrz klawiatury

dormax2 napisał(a):
Nie wiem do końca, kto to był, ale ktoś z nich:BASS MEDIUM /BABEL LABEL. Nie podobały mi się słowa, że kościół jest nie potrzebny i że DJ powiedział, że za to, że nie byliśmy (w niedziele) w kościele daje nam rozgrzeszenie. Uraziło to moje uczucia religijne. Milość, pokój, wolność- w ten sposób naruszył moja wolność.
Pozdrawiam

Nie słyszałem tych słów bo nie byłem na Bass Medium, ale wydaje mi sie że DJ naśmiewał się raczej z instytucji kościoła a nie z samej religii, a to spora różnica.
P.S. Polecam film Zeitgeist - Duch Epoki

PostNapisane: 21 sierpnia 2008, o 15:51 

Saju napisał(a):
wydaje mi sie że DJ naśmiewał się raczej z instytucji kościoła a nie z samej religii, a to spora różnica.

to nie zmienia faktu, że uraził mnie. jeśli chodze sobie do kosciola to moja sprawa, a jesli on ma kosciol w d... to jego sprawa i mnie to nie interesuje. nie byl tam po to, by dzielic sie swoimi pogladami, ale mial puszczac muze.
pozdrawiam

PostNapisane: 21 sierpnia 2008, o 22:28 

Cytuj:
Saju napisał(a):
wydaje mi sie że DJ naśmiewał się raczej z instytucji kościoła a nie z samej religii, a to spora różnica.

to nie zmienia faktu, że uraził mnie. jeśli chodze sobie do kosciola to moja sprawa, a jesli on ma kosciol w d... to jego sprawa i mnie to nie interesuje. nie byl tam po to, by dzielic sie swoimi pogladami, ale mial puszczac muze.
pozdrawiame

No właśnie, go też raczej nie obchodzi, że Ty chodzisz do kościoła i to on prowadzi imprezę a nie Ty. Może ktoś lubi Kaczyniaków a np. Junior Stress na nich jedzie. Jak Ci się nie podoba to nie przychodź. Sorki, że tak brutalnie zabrzmiało, ale taka jest rzeczywistość. Bless

PostNapisane: 21 sierpnia 2008, o 22:36 

Ja mysle ze jednak religia, polityka itp to osobiste sprawy ;)
To jest festiwal dla paru tysiecy ludzi i wiekszosc poszla tam sluchac muzyki a nie tekstow o kosciele
bless ya

PostNapisane: 21 sierpnia 2008, o 22:39 

Adam_sofcik napisał(a):
Ja mysle ze jednak religia, polityka itp to osobiste sprawy ;)
To jest festiwal dla paru tysiecy ludzi i wiekszosc poszla tam sluchac muzyki a nie tekstow o kosciele
bless ya

W sumie tak ^^ Nie ma sensu się kłócić o takie bzdety. Pokój :wink:

PostNapisane: 21 sierpnia 2008, o 22:45 

dormax2 napisał(a):
Pozdrawiam

to tylko mógł napisać ktoś kto gości w kościele katolickim, polecam Slot Art... nie byłem na bardziej propagandowym festiwalu!

PostNapisane: 22 sierpnia 2008, o 09:23 

wracając do tych kradzieży..od środy z kumplem mieliśmy wszystko w namiocie..sąsiedzi najwyżej pożyczali coś jeśli potrzebowali..nocowała z nami dziewczyna którą poznaliśmy i też wchodziła nie raz sama do nas...NIC NIE ZGINĘŁO!!do niedzieli oczywiście..zniknął telefon białego a karta połamana leżała koło namiotu..:/..za rok będziemy musieli nosić wszystko przy dupie niezbyt przyjemna perspektywa..poza takimi akcentami wszystko grało..)

jeśli życie jest walką to my wygramy tą wojnę!!!!

PostNapisane: 22 sierpnia 2008, o 13:01 
mistrz klawiatury

Dla mnie to paranoja, że ludzie zostawiają cenne rzeczy w namiotach..

I nie podobało mi się, jak wchodzili z opaskami z poprzedniego roku..
Ochrona nie sprawdzała tych szachownic. ;)

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 118 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]