ORF

Ostróda Reggae Festival

Forum
Teraz jest 15 września 2026, o 07:45

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 19 sierpnia 2008, o 18:55 
mistrz klawiatury

Na vavamuffin malo co nie dostalem zawalu :D Zdecydowanie numer 1 dla mnie :) ale duzo koncetow opuscilem.. z roznych powodow :P

PostNapisane: 19 sierpnia 2008, o 19:30 

Dla mnie ciekawym odkryciem był Jahcoustix!

PostNapisane: 19 sierpnia 2008, o 21:16 

Terakota! :D I oczywiście nasz rodowity, zawsze wspaniały Bakshish, zarówno na dużej jak i soundsystemowej scenie :)

PostNapisane: 19 sierpnia 2008, o 22:34 
średnio gadatliwy

To ja się najpierw przywitam, (wiem jest oddzielny temat ale co tam :p)
No i teraz mogę przejść do sedna. Jak dla mnie to zdecydowanie najlepsze koncerty: Omar Perry - wariactwo :), Max Romeo - tak jak to było zapowiadane przed koncertem - mistyczne przeżycie, Terrakota - bo dynamicznie, niezły show i świetny kontakt z ludźmi czyli super zabawa, General Levy - niesamowity gość, zawsze myślałem że te śmieszne dźwięki w "Incredible" są elektroniczne a tu proszę surprise. No i jeszcze niedzielne granie na zielonej scenie - big up dla zjednoczenia bez prądu, dla pow pow i w ogóle dla całej załogi tego dnia/nocy :)
A jeśli chodzi o koncert Alborosiego który wiele osób tak chwali to ja się mocno rozczarowałem. Spodziewałem się czegoś lepszego ale chyba jednak jego popularność go przerasta. Ogólnie to lepiej mi brzmi jego muzyka nagrana w studiu a nie na żywo. A poza tym wkurzało mnie jego ciągłe "watch me, watch me" i to jak jeden z kawałków zaczął tak jakby naśadując Eek-A-Mouse'a w jego "ga*** Smuggling". No ale zaraz po nim pozamiatał Max więc wieczorek na red stage'u był udany a cały fest the best :D
bless

PostNapisane: 19 sierpnia 2008, o 22:45 

najlepszy koncert?nasz kochany Paraliż! jedyni niepowtarzalni! zagrali najlepszy koncert jaki widziałem w ich wykonaniu!:D Respecta Cru na green stage tez pokazał klasę:] no i General Levi!

człowiek z jabłuszkiem na baniaku;] ajjjjjjjjj! blessssssss

PostNapisane: 19 sierpnia 2008, o 23:36 

Zdecydowanie wygrały dubstepy w piątek! Wprawdzie niewiele chyba ludzi poczuło klimat, ale mi było bosko :D

PostNapisane: 20 sierpnia 2008, o 10:25 

scary napisał(a):
Zdecydowanie wygrały dubstepy w piątek! Wprawdzie niewiele chyba ludzi poczuło klimat, ale mi było bosko :D

a ja musze tak powiedziec o JUNGLE w piatek na green chyba niewielu ludzi to czulo ale ja latalem:D:D:D
najbardziej RESPECTA KRU z CHEEBA i RCOLA na ktorego bardzo czekalem!!!!

GENERAL LEVY energetyk do potegii<tańcze>
GEDEON JERUBBAAL i IZRAEL legaendy
PARALIZ BAND masz najlepszy kochany:D
TERRAKOTA no bardzo swietnie zywiolowo:) :o
ALBOROSIE calego niewidzialem ale pozamiatal :mrgreen:
OMAR PERRY jeden z najlepszych koncertów według mnie:):)

ale chyba wszyscy zagrali najlepiej na swiecie,i na co nieposzedlem to itak mi sie podobalo :D :D :D :D BIG_UP

PostNapisane: 20 sierpnia 2008, o 17:21 

aha zapomniałem o Tricky D no on to mnie normalnie powalił :D

PostNapisane: 20 sierpnia 2008, o 23:31 

Dla mnie zdecydowanie Max Romeo numero uno!

Później No More Babylon za to że potrafią naprawdę dobrze grać i mają 100% luzu na scenie i przy tylu pull-up'ach chaosie jaki wprowadzał U-brown dawali radę.

numer 3 dla mnie pierwszy dzień, scena sound-systemowa i JointVenture SoundSystem i ich Dubowa selekcja!

PostNapisane: 21 sierpnia 2008, o 14:13 
Site Admin

A ja na nowo odkryłam IZRAEL :oops: :o

PostNapisane: 21 sierpnia 2008, o 14:53 

Jak dla mnie zdecydowanie najlepszy był piątek na scenie SS, po prostu czysty ogień :D

R33IC4SH & JUNIOR STRESS - Jak dla mnie mega set, tylko Junior (z całym szacunkiem do niego) chyba jeszcze nie do końca odnajduje się w przy takiej muzyce i moim zdaniem lepiej by było bez niego (w ogóle dla mnie MC i Dubstep to dość absurdalne połączenie)

TRICKY D - MIAZGA, zagrał chyba najbardziej dynamicznego seta imprezy, ja dosłownie latałem (przepraszam jeśli komuś przeszkadzałem :wink: )

RESPECTA KRU feat CHEEBA - Bardzo sympatycznie, najlepiej zagrał jak dla mnie Kwazar, sporo eksperymentów muzycznych (przez chwile nawet jakiś 8-bit, glitch?). Generalnie wielki plus.

R.COLA - Całościowo bardzo mi się podobało, chociaż już powoli zaczynałem opadać z sił :)

Poza piątkiem najlepiej wspominam imprezę z Pow Pow, totalny ogień, świetny kontakt z publiką i było widać że chłopaki na prawdę cieszą się z tego co robią. No i dzięki wszystkim którzy wytrzymali do końca do tej 4.30 nad ranem, na prawdę dobrze było :)

Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia za rok (może scena Jungle przez cały czas trwania festiwalu? :wink:)

PostNapisane: 21 sierpnia 2008, o 20:47 
mistrz klawiatury

Full Focus Wymiata. ^^

PostNapisane: 21 sierpnia 2008, o 22:57